Grundskola F-6

Ekets skola består av små klasser, vilket betyder att alla elever blir sedda. Skolbyggnaden är modern med ett välutrustat bibliotek, fräsch idrottshall samt kommunens bästa slöjdsalar! I matsalens kök lagas omtyckt och näringsrik mat.

 

F-1 verksamheten jobbar mycket med skapande verksamhet och utepedagogik i härlig skogsmiljö. Vi jobbar med Trulle- och Bornholmsmodellen (språklig medvetenhetsträning med rim och ramsor). Vi arbetar också med Trageton (att lära sig att läsa med datorn). Och Kiwi (nivågraderat läsmaterial).

 

Grundskolan F-6 jobbar med ett individanspassat arbetsätt. Skolan har ett nära samarbete mellan hem och skola. Tillsammans har vi många teman med lekdagar, idrottsdagar, barnens vasalopp, utflykter och teaterbesök. Varannan vecka åker vi till simhallen och vi har dessutom extra idrott på schemat.

 

Skolans utemiljö består av fotbolls-, basket-, volleyboll och bandyplan, längdhoppsgrop, löparbana, bordtennisbord, rutschkana, gungor, bollplank, olika lekredskap och en alldeles ny klätterställning.

 

Skolans profil är "En sund själ i en sund kropp"!